söndag 3 november 2013

Sirapslimmade pannkaksspillror

Ibland vänds livet upp och ner. Lite grann som när den första pannkakan flippas och totalkvaddas. Då är det bra om pannkakan kan vändas rätt och limmas ihop med lite sirap så att den blir ätbar igen. Ungefär så har min helg sett ut. Jag köpte en skvätt ljus sirap och fogade samman den sprängda pannkakan. Resultatet blev ganska lyckat om jag får säga det själv. 

Sirap kan vara en segflytande sörja, men det kan också vara en trevlig häxblandning bestående av soldränkt löpning, gott sällskap, massage och avklarat Ikeabesök. Häxblandningen kryddades dessutom av ett rågat kryddmått tur. Mitt borttappade SL-kort visade sig ha hittats upp av en vänlig täbybo som i sin tur lämnade in den blå fyrkanten hos närbutiken som senare lämnade tillbaka kortet mot den eminenta beskrivningen "eh.. Det är blått".

Mindfulness, yoga och meditation kan för övrigt slänga sig i väggen som metoder för bättre sömn. Att massera slår nämligen alla ovanstående med hästlängder, ger åtta timmars obruten sömn och en allmänt go känsla av att vara tillfreds med livet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar